GEANNULEERD: Kim's Klassiek Café: studenten Young Musicians Academy

KIm's kroeg
Datum: 18-10-2020 12:00 - 15:00

Kim’s kroeg is ook dit seizoen op de klassieke toer met zondagsconcerten kamermuziek. Solisten en ensembles van hoog niveau vertolken repertoire van de baroktijd tot in de 20e eeuw. De musici zijn studenten van de opleidingen Master of Music uit heel Nederland. Zij behoren tot de meest getalenteerde instrumentalisten en vocalisten en staan op concertpodia in binnen- en buitenland. Voor hen de uitdaging om in de intieme omgeving van Kim’s kroeg te spelen. Een bijzondere gelegenheid voor liefhebbers van klassiek én om een nieuw publiek voor kamermuziek te interesseren. Na afloop kunt u desgewenst genieten van een heerlijke lunch.

++++++++++++++++++++++++++++++++

Kim's Klassiek Café

Het concert voor zondag 18 oktober wordt verzorgd door studenten van de Young Musicians Academy (YMA), verbonden aan het conservatorium in Tilburg. De studenten (8-18 jaar) worden specifiek begeleid in hun ontwikkeling van jong talent tot vakmusicus. De bio’s van de studenten vindt u op de website van de YMA: www.youngmusiciansacademy.nl.

PROGRAMMA

Kris van der Plas (piano) met werken van Rachmaninov

Femke Chu (viool) J.S.Bach Partita nr.3: Preludio & Gavotte en rondeau

Trio 'Con Ardore': Evan van Dijk (viool), Lasse Reijnen (cello), Jiwani Ledder (piano):

Mozart pianotrio in Bes en Piazzolla: tango

Alex Hwang (piano): Mozart Variationen Ah! Vous dirai-je, Maman en P.Vladigerov: Mouvement Ritmique

Datum: zondag 18 oktober. Inloop: 11.30 uur. Aanvang: 12.00 uur. Prijs: 15 euro (incl.lunch) / 10,00 euro (alleen concert). Adres: Kim’s kroeg, Piusplein 61 Tilburg. Het concert vindt plaats in de tuin. Bij slecht weer in de kroeg, rekening houdend met de corona maatregelen. Reserveren concert en lunch uiterlijk 16 oktober via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Info: www.kimskroeg.nl. Het volgende concert is op zondag 15 november.

++++++++++++++++++++++++++++++++

Alweer voor het 4e seizoen is Jan Wirken namens Stichting Quantum ad Musicam verantwoordelijk voor het programma en de presentatie. Grosveld muziekzaak is onze trouwe hoofdsponsor. 

 

 

Powered by iCagenda

ADRES

Kim's Kroeg
Piusplein 61
5038 WP Tilburg
013-8228414
welkom@kimskroeg.nl


Interesse om op te treden in Kim's kroeg: kimskroegbands@gmail.com 

Kim's kroeg op de kaart

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. SITUATIE CORONA:

GESLOTEN: vanaf woensdag 14 oktober 19.00 uur tot 12 november. Nadere berichtgeving volgt als de situatie verandert. 


   
   
SOCIAL MEDIA

Kim's kroeg op FACEBOOK
 

Blijf op de hoogte via onze NIEUWSBRIEF

 
Deel deze website: