Oud&Nieuw feest in Kim's kroeg

KIm's kroeg
Datum: maandag 1 januari 2018 00:30 - 04:00

Oud & Nieuw feest in Kim's kroeg!

In jouw favoriete huiskamerkroeg het nieuwe jaar beginnen? Gezellig!!!

Toegangskaarten zijn minimaal €3,00 en deze zijn verkrijgbaar aan de bar in Kim's kroeg. De opbrengst gaat naar een prachtig initiatief van onze vaste klanten die ervoor hebben gezorgd dat een grote groep jeugdige vluchtelingen hockeytraining kan volgen. Ze gaan hiermee door in 2018 en kunnen een bijdrage goed gebruiken!


OVER HET INITIATIEF:

Vluchtelingen hockey Tilburg is uit idealistische overwegingen op privé-initiatief in maart 2016 gestart met het geven van hockeytrainingen en het organiseren van wedstrijden en toernooien voor vluchtelingen. De doelgroep is kwetsbaar, minder bedeeld en de kinderen hebben vaak een traumatisch verleden.

Op het moment telt de groep maar liefst ruim 40 meisjes en jongens en het aantal is nog steeds groeiende. 

Met ons initiatief proberen we naast het hockey spelen de integratie, Nederlandse taal, onderling respect, gelijkheid (waaronder geloofsovertuiging) bevorderen en het verschil tussen man en vrouw te verkleinen, wat zeker in de verschillende culturen niet vanzelfsprekend is. We spelen daarom ook altijd met gemixte teams waarvbij wij vaak een meisje de aanvoerder laten zijn.

Daarnaast willen wij ze één keer in de week een aantal onbezorgde uren geven waarin ze door sport even al hun zorgen kunnen vergeten en los kunnen laten. Inmiddels is het een hele hechte groep geworden die we op zijn tijd ook op uitjes meenemen die bedoeld zijn om ons landje beter te leren kennen.  

De jongeren hebben daarnaast inmiddels grote affiniteit met hockey en ook wij willen dit initiatief niet opgeven. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe middelen om onze jongeren in de toekomst de wekelijkse uren training, wedstrijden, toernooien en culturele uitjes aan te kunnen blijven bieden.  

De kosten voor kleding, hockeysticks en bescherming hebben we altijd zelf of vanuit privé-sponsoring bekostigd maar deze bronnen zijn helaas uitgeput. 

Alleen al door de jaarwisseling bij Kim's kroeg te vieren, geef je een bijdrage aan deze kinderen. Want de kaartverkoop voor de oud&nieuw avond gaat volledig naar Vluchtelingen Hockey Tilburg. Een vrijwillige bijdrage is uiteraard ook welkom, er staat een collectebus op de bar. Onze hartelijke dank!

Met sportieve groet,
Frans Klerks - Moos Roovers - Ruben Baarda

 

 

Powered by iCagenda

ADRES

Kim's Kroeg
Piusplein 61
5038 WP Tilburg
013-8228414
welkom@kimskroeg.nl

 

Kim's kroeg op de kaart

OPENINGSTIJDEN

maandag

gesloten
dinsdag 20.00-01.00 uur
woensdag 20.00-01.00 uur
donderdag 16.00-01.00 uur
vrijdag 16.00-01.00 uur
zaterdag 12.00-02.00 uur
zondag 12.00-00.00 uur
SOCIAL MEDIA

Kim's kroeg op FACEBOOK
 

Blijf op de hoogte via onze NIEUWSBRIEF

 
Deel deze website: