Kim's Klassiek Café: Trio Santres

KIm's kroeg
Datum: zondag 20 januari 2019 12:00 - 15:00

Kim’s kroeg is ook dit seizoen op de klassieke toer met zondagsconcerten kamermuziek. Solisten en ensembles van hoog niveau vertolken repertoire van de baroktijd tot in de 20e eeuw. De musici zijn studenten van de opleidingen Master of Music uit heel Nederland. Zij behoren tot de meest getalenteerde instrumentalisten en vocalisten en staan op concertpodia in binnen- en buitenland. Voor hen de uitdaging om in de intieme omgeving van Kim’s kroeg te spelen. Een bijzondere gelegenheid voor liefhebbers van klassiek én om een nieuw publiek voor kamermuziek te interesseren. Na afloop kunt u desgewenst genieten van een heerlijke lunch.

++++++++++++++++++++++++++++++++

Kim's Klassiek Café:

TRIO SANTRES

Trio Santres bestaat uit Anna Michels (piano), Aya Kitaoka (viool) en Sofia Llucia Roy (cello). Het trio heeft een unieke klankkleur dankzij de Japanse, Spaanse en Schotse achtergronden van de leden van dit ensemble en hun liefde voor de klassieke muziek.

Trio Santres concentreert zich op het vinden en uitvoeren van verborgen schatten in het brede klassieke repertoire en brengen daarmee ook de muziek van minder bekende componisten ten gehore. Hun huidige concertprogramma 'Energy' bestaat uitsluitend uit stukken die de componisten op jeugdige leeftijd gecomponeerd hebben. Trio Santres werd in hun interpretatie sterk beïnvloed door de sprankeling in al deze stukken.

Momenteel wordt Trio Santres begeleid door de gerenommeerde altviolist en dirigent Henk Guittart (voormalige altviolist van het Schönberg kwartet). Het trio geeft regelmatig concerten in binnen- en buitenland en won eind 2018 de tweede prijs bij de 'VII Anton Garcia Avril International chamber music competition' in Spanje.

PROGRAMMA:

Beethoven: Piano Trio Op. 1 No.3 in C minor

Allegro con brio

Andante cantabile con Variazioni

Minuetto-Quasi allegro

Finale-Prestissimo

PAUZE

Shostakovich: Piano Trio No.1 Op.8

Frank Bridge: Phantasie voor pianotrio H.79

Datum: zondag 20 januari. Inloop: 11.30 uur. Aanvang: 12.00 uur. Prijs: 12 euro (incl. lunch) / 7,50 euro (concert). Adres: Piusplein 61 Tilburg. Reserveren concert en lunch uiterlijk 14 december via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Info: www.kimskroeg.nl.

++++++

De concertreeks is een samenwerking tuss­­en Kim’s kroeg, Grosveld Muziekhandel en de Tilburgse Koerier. De volgende Kim’s Klassiek Café is op zondag 17 februari.

 

 

Powered by iCagenda

ADRES

Kim's Kroeg
Piusplein 61
5038 WP Tilburg
013-8228414
welkom@kimskroeg.nl


Interesse om op te treden in Kim's kroeg: kimskroegbands@gmail.com 

Kim's kroeg op de kaart

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. SITUATIE CORONA:

maandag

gesloten
dinsdag 12.00 - 23.00 uur
woensdag 12.00 - 23.00 uur
donderdag 12.00 - 23.00 uur
vrijdag 12.00 - 00.00 uur
zaterdag 12.00 - 00.00 uur
zondag 12.00 - 00.00 uur
SOCIAL MEDIA

Kim's kroeg op FACEBOOK
 

Blijf op de hoogte via onze NIEUWSBRIEF

 
Deel deze website: