Kim's Klassiek Café

KIm's kroeg
Datum: zondag 17 maart 2019 12:00 - 15:00

Kim’s kroeg is ook dit seizoen op de klassieke toer met zondagsconcerten kamermuziek. Solisten en ensembles van hoog niveau vertolken repertoire van de baroktijd tot in de 20e eeuw. De musici zijn studenten van de opleidingen Master of Music uit heel Nederland. Zij behoren tot de meest getalenteerde instrumentalisten en vocalisten en staan op concertpodia in binnen- en buitenland. Voor hen de uitdaging om in de intieme omgeving van Kim’s kroeg te spelen. Een bijzondere gelegenheid voor liefhebbers van klassiek én om een nieuw publiek voor kamermuziek te interesseren. Na afloop kunt u desgewenst genieten van een heerlijke lunch.

++++++++++++++++++++++++++++++++

Kim's Klassiek Café:

Annemarijn Maandag  & Martijn Noort
Ariana-Esmée Skverer  & Nick van Kuipers

Annemarijn Maandag studeerde in 2014 af aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten, richting Muziektheater. Hierna volgde ze haar eerste jaar Master of Music en stond ze als Papagena in Opera Spanga's bewerking van Die Zauberflöte, The Electric Flute. Ze was te zien als solist in de concerten-reeks The Sound of Musical. Ze onderbrak haar Master om in de Duitse versie van de musical The Phantom of the Opera te spelen als ensemble, waar ze ook meerdere malen de rol van Christine Daaé op zich heeft mogen nemen. In 2017 was ze te zien in de musical Mozart in Antwerpen. Afgelopen november 2018 heeft ze haar Master of Music alsnog afgerond.

Martijn Noort studeerde Muziektheater aan Codarts Rotterdam. Na het behalen van zijn bachelor is hij begonnen aan de master muziektheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Met de musical Razend, naar het boek van Carry Slee, ging hij een seizoen lang de Nederlandse theaters rond. Vorige zomer stond hij naast Frank Sanders en Petra Laseur in de nieuwe Nederlandse musicalrevue Rondom het Rembrandtplein.

Ariana-Esmée Skverer studeerde in mei 2018 cum laude af van de Master of Music klassiek aan het Fontys conservatorium met de richting Klassiek Muziektheater, waarin zij zich voornamelijk in het opera vak gespecialiseerd heeft. Ariana studeerde tijdens haar Master bij de Nederlandse sopraan Maartje Rammeloo en tenor Harry Ruijl.

Momenteel krijgt zij coaching bij de beroemde Engelse sopraan Nelly Miricioiu. Ariana heeft de Bernstein masterclass gevolgd bij het Internationaal Vocalisten Concours. Daarnaast heeft Ariana master classes gevolgd bij o.a. Miranda van Kralingen, Lotte de Beer, Peter Nillson en Ed Spanjaard. Ariana heeft al verschillende opera rollen mogen vertolken.

Nick van Kuipers studeerde Master of Music Klassiek Muziektheater. Hij heeft daarnaast masterclasses gevolgd van Carmelo Caruso, Ed Spanjaard, Lotte de Beer, Miranda van Kralingen. Nick heeft gezongen in diverse opera’s.

 

PROGRAMMA:

Annemarijn Maandag  & Martijn Noort

Something's Coming- West Side Story

In a Crowd of Thousands - Anastasia

Bookseller in the Rain - December Songs

How Glory Goes - Floyd Collins

The Light in te Piazza - The Light in the Piazza

One Second and a Million Miles Away - Bridges of Madison County

PAUZE

Ariana-Esmée Skverer  & Nick van Kuipers

Summertime - G Gershwin - Porgy and Bess

Who am I? - L Bernstein - Peter Pan

My House - L Bernstein - Peter Pan

Peter Peter - Bernstein - Peter Pan

Duetten:

I thought you were dead you know - L Bernstein - Candide

O happy we - L Bernstein - Candide

 

Datum: zondag 17 maart. Inloop: 11.30 uur. Aanvang: 12.00 uur. Prijs: 13,00 euro (incl. lunch) / 8,00 euro (concert). Adres: Piusplein 61 Tilburg. Reserveren concert en lunch uiterlijk 15 maart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Info: www.kimskroeg.nl.

++++++

De concertreeks is een samenwerking tuss­­en Kim’s kroeg, Grosveld Muziekhandel en de Tilburgse Koerier. De volgende Kim’s Klassiek Café is op zondag 21 april. 

 

 

Powered by iCagenda

ADRES

Kim's Kroeg
Piusplein 61
5038 WP Tilburg
013-8228414
welkom@kimskroeg.nl

 

Kim's kroeg op de kaart

OPENINGSTIJDEN

maandag

gesloten
dinsdag 20.00-01.00 uur
woensdag 20.00-01.00 uur
donderdag 16.00-01.00 uur
vrijdag 16.00-01.00 uur
zaterdag 14.00-02.00 uur
zondag 14.00-00.00 uur
SOCIAL MEDIA

Kim's kroeg op FACEBOOK
 

Blijf op de hoogte via onze NIEUWSBRIEF

 
Deel deze website: