Instant Fun

KIm's kroeg
Datum: zondag 10 november 2019 18:30 - 22:00

Een swingende sixties sound met o.a. covers van Rolling Stones, The Animals, Kinks, Bob Dylan, Small Faces, B.B.King, Sam Cook, Beatles en CCR..!

 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

INSTANT FUN met de “Feel Tiel on this side of the river” CD promo tour.
 
INSTANT FUN is onder de naam "Just For Fun" in 1981 spontaan in jazz café “De Beurs“ in Tiel ontstaan. Er werd veel blues en rock 'n roll uit de sixties en seventies gespeeld. Een paar jaar later werd onder de naam "Funband" het repertoire verder uitgebreid.

Naar aanleiding van een 50ste verjaardagviering in 2004 zijn de meeste leden van bovengenoemde formaties een jaar later gestart onder de naam INSTANT FUN, met de oorspronkelijke bassist, zanger-gitarist Willem en drummer Cees . en die sinds de middelbare schooltijd bij elkaar en vanaf 1979 in diverse formaties zaaloptredens hebben gedaan.

Alle bandleden waren of zijn ook actief met eigen composities en arrangementen ,welke met (inval)muzikanten en ook uit andere bands zijn gerealiseerd om later (oktober 2018) een CD in eigen beheer uit te brengen, met als titel ”Feel Tiel on this side of the river” onder de naam Cees & Friends.

De huidige toetsenist heeft jarenlang in de (semi-)professionele muziekwereld verkeerd. Hij is een meerwaarde voor de swingende sixties klanken in het repertoire en de muziek spettert nog net zo dynamisch als in de jaren '60 t/m '90. Ondanks dat de bandleden een aantal jaartjes ouder zijn geworden, presteren ze het telkens weer om zalen en cafés tot dolle feestjes te spelen. In de lente (2007)was er een succesvolle minitour in Spanje.Nu alweer ruim 12 jaar op diverse podia en zalen in zuid- midden en noord Nederland gestaan.
 
Line up:
Willem Gradisen (ex-Funband "vergit Tiel nie" )zang en gitaar
Cees Vos(ex-Funband ,ex-Harko's Revenge) drums.
Hans Spies(ex-Vanguard en ex-Funky-XL)op keyboards en zang
Hans Tap (ex-Mannen van Sas) basgitaar.
Harry Schiltmans(ex-Harko’s Revenge), sologitaar en zang. (Nu weer terug na 10 jaar elders)

 

 

Powered by iCagenda

ADRES

Kim's Kroeg
Piusplein 61
5038 WP Tilburg
013-8228414
welkom@kimskroeg.nl


Interesse om op te treden in Kim's kroeg: kimskroegbands@gmail.com 

Kim's kroeg op de kaart

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. SITUATIE CORONA:

GESLOTEN: vanwege de situatie rondom Corona zijn we tot nader bericht gesloten. 


   
   
SOCIAL MEDIA

Kim's kroeg op FACEBOOK
 

Blijf op de hoogte via onze NIEUWSBRIEF

 
Deel deze website: