Kim's Klassiek Café: Limburgs BlaasKwintet

KIm's kroeg
Datum: zondag 15 december 2019 12:00 - 15:00

Kim’s kroeg is ook dit seizoen op de klassieke toer met zondagsconcerten kamermuziek. Solisten en ensembles van hoog niveau vertolken repertoire van de baroktijd tot in de 20e eeuw. De musici zijn studenten van de opleidingen Master of Music uit heel Nederland. Zij behoren tot de meest getalenteerde instrumentalisten en vocalisten en staan op concertpodia in binnen- en buitenland. Voor hen de uitdaging om in de intieme omgeving van Kim’s kroeg te spelen. Een bijzondere gelegenheid voor liefhebbers van klassiek én om een nieuw publiek voor kamermuziek te interesseren. Na afloop kunt u desgewenst genieten van een heerlijke lunch.

++++++++++++++++++++++++++++++++

Kim's Klassiek Café: Limburgs BlaasKwintet

Het Limburgs BlaasKwintet werd opgericht in 2018 door vijf studenten van het Conservatorium Maastricht. Stuk voor stuk spelen ze in verscheidene orkesten doorheen Belgisch en Nederlands Limburg en spelen geregeld als solist. Het doel dat het Limburgs Blaaskwintet zichzelf stelt, is uitdagend repertoire spelen en hun veelzijdigheid tonen. Dit alles op een kwaliteitsvolle manier. Naast het spelen van origineel repertoire voor blaaskwintet, richt het kwintet zich vooral op het spelen van arrangementen van orkestwerken. Deze worden indien nodig gemaakt door de leden zelf. Het Limburgs Blaaskwintet wilt mensen van alle leeftijden enthousiasmeren en tonen dat klassieke muziek voor alle leeftijden is!

PROGRAMMA

  • Die Zauberflöte - Mozart W.A.
  • Lux Aurumque - Whitacre E.
  • Olé Guapá - Malando A.
  • Lord of the Dance - Trad.
  • Three Shanties - Arnold M.

     

Pauze

  • Peter & de Wolf - Prokofiev S.

Datum: zondag 15 december. Inloop: 11.30 uur. Aanvang: 12.00 uur. Prijs: 13,00 euro (incl. lunch) / 8,00 euro (concert). Adres: Piusplein 61 Tilburg. Reserveren concert en lunch uiterlijk 13 december via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Info: www.kimskroeg.nl. Het volgende concert is op zondag 19 januari.

++++++

De concertreeks is een samenwerking tussen Kim’s kroeg, Grosveld Muziekhandel en de Tilburgse Koerier. 

 

 

 

Powered by iCagenda

ADRES

Kim's Kroeg
Piusplein 61
5038 WP Tilburg
013-8228414
welkom@kimskroeg.nl


Interesse om op te treden in Kim's kroeg: kimskroegbands@gmail.com 

Kim's kroeg op de kaart

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. SITUATIE CORONA:

maandag

gesloten
dinsdag 12.00 - 23.00 uur
woensdag 12.00 - 23.00 uur
donderdag 12.00 - 23.00 uur
vrijdag 12.00 - 00.00 uur
zaterdag 12.00 - 00.00 uur
zondag 12.00 - 23.00 uur
SOCIAL MEDIA

Kim's kroeg op FACEBOOK
 

Blijf op de hoogte via onze NIEUWSBRIEF

 
Deel deze website: