Behalve biertjes, wijntjes, whiskey en zo  serveren we ook lekkere hapjes:

Planken
We bieden plankhappen aan: rijk belegde planken met daarop allerlei lekkernijen in verschillende variaties: Italiaans, Frans en een seizoensplank.

Binnenkort: Ballen
Het klinkt misschien wat arrogant maar bij Kim's kroeg gaan we de bitterbal opnieuw uitvinden. We serveren de gewone bitterbal, de garnalenbal, de vegetarische bal en een oosterse bal. Daarnaast hebben we per seizoen ook een wisselbal!

Maaltijd op donderdag
Iedere donderdag kun je van een maaltijd genieten voor slechts 8,00 euro. Natuurlijk houden we daarbij rekening met vegetariërs.

Vriendentaart
Vrienden van Kim's kroeg zorgen in het weekend voor een taart bij koffie en thee. Laat je verrassen want er zal niet 1 taart hetzelfde zijn!

Mocht je zelf een taart willen bereiden, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We betalen de onkosten en je krijgt een gratis drankje. Je creatie wordt ook vermeld op het krijtbord in de kroeg en op de website en facebook.

Thema-avonden
1 keer per 2 maanden organiseren we een avond waarbij gerechten uit een bepaald land centraal staan. Denk aan een Griekse avond, Italiaans, Bulgaars etc. Hou daartoe onze agenda in de gaten.

Verder
We serveren dagelijks een soepje, afhankelijk van het seizoen. We hebben ook gewoon tosti's met saus.

ADRES

Kim's Kroeg
Piusplein 61
5038 WP Tilburg
013-8228414
welkom@kimskroeg.nl


Interesse om op te treden in Kim's kroeg: kimskroegbands@gmail.com 

Kim's kroeg op de kaart

OPENINGSTIJDEN

maandag

gesloten
dinsdag 20.00-01.00 uur
woensdag 20.00-01.00 uur
donderdag 16.00-01.00 uur
vrijdag 16.00-01.00 uur
zaterdag 14.00-02.00 uur
zondag 14.00-00.00 uur
SOCIAL MEDIA

Kim's kroeg op FACEBOOK
 

Blijf op de hoogte via onze NIEUWSBRIEF

 
Deel deze website: