Benefiet 'Help Milina Vooruit'

zaterdag28oktober16:0016:00 Benefiet 'Help Milina Vooruit'Benefiet-middag om geld in te zamelen voor Milina op Pilion in Griekenland

Meer informatie

Benefiet-middag om geld in te zamelen voor Milina op Pilion in Griekenland – zie voor het hoe en waarom het ‘uitgelichte bericht op de (hoofd)pagina @MilinaVooruit
https://www.facebook.com/MilinaVooruit/posts/pfbid0RfLrzpigh38xbfiY7kVWijauiBv8HdPSL8GmY8zGXXpDgPXagD5rGCrtrAPGV3WNl

– – – – – – –

Het belangrijkste en leukste deel van de inzamelingsactie voor Milina is natuurlijk de benefiet-middag (en -avond) bij Kim’s kroeg, met fantástische (Tilburgse) artiesten, die voor noppes, voor het goede doel, komen spelen. Wees erbij, op zaterdag 28 oktober!

De toegang is gratis ende voor niks, maar een donatie voor Milina in de rondgaande pet/pot, een veilingaankoop, een uitgave bij de hapjes en rommelmarkt, een besteding aan een lotje uit de loterij, worden natuurlijk zeer, zeer gewaardeerd!

Na een warm welkom door Fried Hendriks rond 16.00u valt er volop te genieten van live optredens van:
> zanggroep 20Something
> Koek, Wous & Trommel
> Bon Trio
> Peter van Someren
> Arjen de Groot
> Antoine Kroes, met soloproject ‘Forward >< Backward’
en van hapjes-tegen-betaling-voor-het-goede-doel, een loterij, mini-rommelmarkt, rondgaande pet/pot, gezelligheid, en wat al niet meer… In geval van tijd over: Karaoke en verzoeknummers tegen betaling
– – – – – – –
Antoine Kroes | Forward ><Backward
De Tilburgse artiest Antoine Kroes zou je ondermeer kunnen kennen van bands als MAM, The WRONG, AnumberOne, DanZman of zijn huidige project THE_AND. Milina is Antoine’s meest favoriete vakantieplek. Wat deze zomer voor hem als droomreis stond geboekt, werd helaas een nachtmerrie voor de bevolking van Milina. Vandaag draagt Antoine bij aan de Milina inzamelingsactie met zijn ‘Forward >< Backward’ soloproject: een unieke mix van songs uit zijn gehele carrière.
Credits: Photo by Marió Aguilera©️
Bon Trio
Regelmatige bezoekers van Kim’s kroeg en andere Tilburgse ‘incrowd’ kennen KK-kasteleins Liesbet en Joop, contrabassist Jan en hun BonTrio inmiddels wel. Tilburgse muzikanten die in ‘het wereldje’ hun sporen al ruimschoots verdiend hebben, en die de nét iets minder voor de hand liggende covers met een heel eigen geluid, veelal meerstemmig, laten klinken. Ook Liesbet en Jan hebben in het ooit paradijselijke, nu zwaar getroffen Milina, mooie (vakantie)tijden beleefd.
Koek, Wous & Trommel
Het duo Koek & Trommel treedt met toenemende regelmaat voor het voetlicht als het trio Koek, Wous & Trommel. Grootste voordeel: het klinkt allemaal wat meer als een echt bandje. In deze bezetting – Henk Koekkoek op tenorgitaar en sax, Beewee Nederkoorn op drums en Piet Maas op basgitaar – schuwen zij geen enkel genre. Het repertoire bevat covers van liedjes die bij het trio zelf tijdens de repetities steeds verrassend veel blijdschap veroorzaken, maar ook de zelfgeschreven Nederlandstalige Koek&Trommel-liedjes behouden een prominente plaats op de setlijst.
20Something
Supertoffe liedjes van nu (en vooruit, een paar golden oldies), maar dan driestemmig. 20Something bestaat sinds januari 2014 en wordt gevormd door twaalf zangeressen en muzikaal begeleider Nick.