Binnengeluiden: Anekdotes

woensdag06december20:0020:00 Binnengeluiden: AnekdotesKorte verhalen

Meer informatie

Na het succes van de première in november zijn de Anekdotes weer aan de beurt in Kim’s Kroeg, Piusplein 61. Woensdag 6 december vanaf 20.30 uur entree gratis. Anekdotes zijn korte verhalen van vrolijk tot treurig, van serieus tot komisch en van opvallend tot ingrijpend. Als het maar echt gebeurd is en de verteller erbij was. Gratis consumptiebon voor elke bezoeker tot 20.30 uur (wijn / bier / fris).

Een groepje verhalenvertellers komt voortaan maandelijks langs bij Kim’s Kroeg met hun anekdotes. Wie zelf geen verhaal heeft, kan ook komen luisteren naar wat anderen te vertellen hebben. Meestal valt er wel wat te lachen. Bezoekers krijgen een vorm van entertainment voorgeschoteld die niet zo vaak te zien en te horen is in Kim’s Kroeg. Een greep uit het aanbod van 6 december: Tilburgse reist door Vietnam, relatie stuk ondanks raadplegen literatuur, Bosche Bollen Challenge en het vertrek van de Sint. Extra aandacht is er voor de rubriek Klein Leed, die deze editie in première gaat dankzij de inzet van meerdere Anekdoters.

Elke aflevering kunnen zo’n zes verhalenvertellers aan het woord komen. Het programma duurt tot ongeveer 22.00 uur. Anekdotes Tilburg bestaat momenteel uit zes mensen maar de groep heeft geen vaste samenstelling. Zo staan voor deze editie enkele nieuwelingen klaar om hun hart te luchten.

Meer informatie: anekdotes.tilburg@gmail.com
Nieuwe deelnemers met komische of spannende verhalen zijn welkom.