Grey Six

zondag17december16:0016:00 Grey SixSound van 60’s & 70’s

Meer informatie

Liefhebbers van muziek uit de jaren 60&70 worden op zondag 17 december vanaf 16.00 uur op hun wenken bediend. Onder de noemer ‘Herinnert u zich deze nog’ kan iedereen dan in Kim’s Kroeg gaan genieten van de lekkerste hits uit die tijd, live gespeeld door de 6 mans formatie GreySix .De beentjes kunnen van de vloer tot 19.00 uur.
De band bestaat uit zeer ervaren muzikanten met roots die een eindje verderop liggen, in Tilburg ,Dongen, Alphen, Haarsteeg en in Goirle. Ad Swaans is een Willem-11 aanhanger en kwam daar een muzikale vriend uit het verleden tegen door deze ontmoeting is het balletje weer gaan rollen en zo is GreySix ontstaan in 2014.
Met veel plezier wordt elke dinsdag gerepeteerd. Het repertoire van de band is divers en laat nummers van The Rolling Stones , Creedence Clearwater Revival, The Kinks, The Hollies, Golden Earring, The Seachers en meer. Veel meer. Opgeteld heeft de band ongelooflijk veel ervaring en dat laten ze met veel plezier aan iedereen horen tijdens ‘ herinnert u zich deze nog’ op zondag 18 december.
GreySix bestaat uit:
Solo/Slag gitaar en Zang, Jos van Bijnen
Solo/Slag gitaar en Zang, Ben Kuipers
Basgitaar en zang, Gerard van Bokhoven
Toetsenist, Percussie, Hans Schoenmakers
Drums, Ad Swaans
Zang, Percussie, Hans Erkeland