Instant Fun

zondag01oktober16:0016:00 Instant FunSixties / seventies Rock, Pop & Blues covers

Meer informatie

“INSTANT FUN” plays sixties / seventies Rock, Pop & Blues covers

Deze louter Betuwse muzikanten hebben afzonderlijk van elkaar een lang muzikaal verleden gehad, voornamelijk in de blues, rock, R&B, Soul en Nederpopmuziek–sfeer.
Instant Fun vond zijn oorsprong naar aanleiding van de vraag naar sixties muziek voor een optreden op een 25 jarig huwelijksfeest in 2004. De zanger–gitarist en de drummer hebben samen vanaf hun 17e jaar diverse bands geformeerd. Door onderlinge lange vriendschappen en spelen op feestjes en reünies is de band telkens een
gelegenheidsband, die elkaar op muzikaal gebied blindelings weet te vinden . Tot in Spanje toe zijn succesvolle optredens verzorgd. In 2018 is er een CD uitgebracht.
Er worden veel covers van met name Rolling Stones , Beatles, Eric Clapton/Cream, Bob Dylan(“all along the watchtower”) , Small Faces, Bad Company, Elmo James, Sam Cook en veel meer gespeeld, in swingende sixties-sound. Zo ook o.a.“born te be wild”-Steppenwolf.

Na enkele wisselingen met sologitaristen, is de band sinds anderhalf jaar in een constante bezetting. Dit was tevens de aanleiding om het repertoire meer af te stemmen op de solo gitarist

Willem Gradisen………………Lead-zang,gitaar (Funband, oa.componist “vergit Tiel nie”)
Hans Tap………………………Bassgitaar (Mannen van Sas)
Hans Spies…………………….Keyboards,zang (Ex-Vanguard , Mannen van Sas,Funky-XL) en andere professionele,muzikale ensembles)
Leo van Diën…………………..Lead-gitaar,zang (Coverband 701)
Cees Vos………………………Drums (Funband, Harko’s Revenge)