NIEUW IN KIM’S KROEG: ANEKDOTES

woensdag01november20:3020:30 NIEUW IN KIM’S KROEG: ANEKDOTESEen groepje verhalenvertellers komt voortaan maandelijks langs bij Kim’s Kroeg met hun anekdotes

Meer informatie

Een groepje verhalenvertellers komt voortaan maandelijks langs bij Kim’s Kroeg met hun anekdotes. Dat zijn korte verhalen over allerlei onderwerpen. Van vrolijk tot treurig, van serieus tot komisch en van opvallend tot ingrijpend. Als het maar echt gebeurd is en de verteller erbij was. Primeur in Kim’s Kroeg op 1 november om 20.30 uur.

Wie zelf geen anekdote heeft, kan ook komen luisteren naar wat anderen te vertellen hebben. Meestal valt er wel wat te lachen. Bezoekers krijgen een vorm van entertainment voorgeschoteld, die niet zo vaak te zien en te horen is in Kim’s Kroeg. De entree is gratis.

Nieuwe deelnemers met komische of spannende verhalen zijn welkom. Meld je nu aan.

Een greep uit het aanbod van 1 november: de allereerste parachute sprong van een vrouw uit Tilburg; Babylonische spraakverwarring aan de telefoon; schitterende zonsondergang maar geheugenkaart van fototoestel helemaal vol; geliefden kunnen vaak uitstekend kissebissen. Ook de rubriek Klein Leed is vertegenwoordigd.

Elke avond kunnen zo’n zes verhalenvertellers aan het woord komen. Het programma duurt tot ongeveer 22.00 uur. Tussen alle verhalen is de bar ruimschoots open om je dorst te lessen.

De Anekdotes bestaan momenteel uit zes mensen, maar de groep heeft geen vaste samenstelling. Zo staan voor de tweede editie (6 december) alweer enkele anderen te trapppelen om hun hart te luchten.

Anekdotes Tilburg is een initiatief van rockgitarist Wil de Boed. Hij speelde in het verleden gitaar in diverse Tilburgse rockbands zoals Juniper, Scrotum, Rock in Stock en Junkfood.

Meer informatie: anekdotes.tilburg@gmail.com