Tuingeluiden: Roland Verstappen - GEANNULEERD

woensdag04oktober20:0020:00 Tuingeluiden: Roland Verstappen - GEANNULEERDNieuwe datum wordt nog bekend gemaakt

Meer informatie

“Voor De Wind”

Een hedendaags liedjesprogramma door een heuse troubadour. Wie durft dat nog aan? ROLAND. Ieder lied een andere aanpak, sfeer en feel. Oprecht genieten, lachen, slikken en beleven.

Met zijn bataljon aan gitaren en een koffer vol echte liedjes weet hij een avond lang zijn publiek te boeien. Verhalen, teksten die je aan het denken zetten, pure onvervalste kleinkunst door een doorgewinterde zanger / liedjesschrijver. En natuurlijk ook de vette lach en meezing momenten. Zoals de hits die hij bracht met zijn onvervalste rauwe maar meeslepende stemgeluid als HELEMAAL NIETS, STRAATJE VAN VERMEER, ALLEEN WALSEN MET JOU en DAT MOET JE NIET DOEN. Maar…. VERGEET DE BEKENDE MEEZINGERS niet van helden als Paul Simom, James Taylor, Boudewijn, John Denver, Marc Cohn en zo meer… want tenslotte gaat het ook om de sfeer van KIM’S KROEG en daar wordt graag meegezongen.

Ooit was hij begeleider van Gerard Van Maasakker, speelde hij in de Ierse band Pegasus, was hij de drijvende kracht achter de wereldband Eaden en schreef hij vele liedjes voor o.a. Rene Karst, Margreta van de Laar en Gerard om er een paar te noemen.

Zijn nieuwe CD zal 18 Oktober verschijnen met 13 nieuwe liedjes en 2 nieuw opgenomen oude bekenden. Momenteel wordt het eerste nummer van dit album VOOR DE WIND goed gedraaid op de Nederlandse en Vlaamse zenders. Het zijn steeds weer Echte Verstappens zoals een radioheld ze noemt.

Een avondje ONGEDWONGEN luisteren, meezingen, traantje pinken en een gulle lach. U kunt bestellen aan de bar…