Veelzeggende Vrijdag

vrijdag07april21:0021:00 Veelzeggende VrijdagCulturele avond met Ko de Laat & vrienden

Meer informatie

Vrijdag 7 april is alweer de tweede editie van De Veelzeggende Vrijdag, samengesteld door Ko de Laat. Ditmaal is het centrale thema: De Grote Thema’s. Liefde, dood, de natuur, de kosmos. Of zijn ook andere thema’s groter dan je denkt? Ko de Laat zoekt het uit, samen met Claudy en Madelief Weijters.

Singer/songwriter Claudy maakt Nederlandstalige, catchy popliedjes met optimistische boodschappen. Ze was te zien op o.a. Bevrijdingsfestival Den Bosch en Elastiek Muziek, alsook in de Concertzaal en de Studiozaal van de schouwburg. Haar werk was te horen op o.a. Radio Veronica en NPO Radio 2. Onlangs lanceerde ze haar nieuwe single ‘Magneet’.

Madelief Weijters kennen we nog als uitbaatster van Café Berlijn. Tegenwoordig runt ze een adem- en hypnotherapiepraktijk op Texel, maar woont ze nog steeds gedeeltelijk in Tilburg. Ze omschrijft haar spoken word-optredens als een vlecht van rijm, lichte vrolijkheid en zwaarte.

Ko de Laat heeft inmiddels een c.v. waar je een keukenrol mee vol kunt schrijven. De laatste jaren is hij vooral storyteller (op Facebook), alternatieve kleinkunsthistoricus (bij Andermans Veren, NPO Radio 5) en liedtekstschrijver. Recente nummers voor Naomi Antonius en Jolijn Henneman krijgen veel AirPlay. Ko de Laat ziet vaak grote thema’s in ogenschijnlijk kleine onderwerpen.