Veelzeggende vrijdag

vrijdag03maart21:0021:00 Veelzeggende vrijdagEerste editie van drie thema-avonden vol poëzie en muziek - Ko de Laat en vrienden

Meer informatie

Vrijdag 3 maart vindt de eerste editie plaats van De Veelzeggende Vrijdag, een serie van drie thema-avonden vol poëzie en muziek.

Het thema voor deze eerste editie is ‘betrokkenheid’.

Deze avonden worden georganiseerd door de Tilburgse schrijver/dichter Ko de Laat. In de eerste editie ontvangt hij dichteres Karlijn Vlaardingerbroek en singer/songwriter Kathleen Willems.

Ko de Laat is de laatste jaren vooral actief op Radio 5 (o.a. Andermans Veren) en als liedtekstschrijver (o.a. Pia Douwes, Jolijn Henneman en Naomi Antonius), maar is ook nog steeds een podiumdichter die blijft verrassen en verbazen.

Karlijn Vlaardingerbroek deed de afgelopen jaren binnen en buiten Tilburg van zich spreken met optredens in het spoken word-circuit en verschillende kunstprojecten. Tevens is ze docente van Poetry Circle 013.

Kathleen Willems brengt Americana met soul. Haar muziek kent country, blues en rock ‘n roll-invloeden. Haar EP Through the heart behandelt grote thema’s als liefde, liefdespijn en, zoals ze het zelf noemt ‘kogels die raken’.