WHOP Welcome Happy Older People

KIm's kroeg
Afgelopen: 10-11-2021 19:30

Gezocht: 50+ bewoners uit Tilburg die elkaar graag één keer in de maand ontmoeten om (mee) te zingen en/of een instrument te bespelen. Je bent welkom als solist(e) of samen met een groepje.
De WHOP heeft een thema op basis waarvan iedere zanger(es) of muzikant 3 liedjes kan kiezen om te zingen of te spelen. Een muziekinstallatie is aanwezig. Het is mogelijk om via een usb-stick, bluetooth of laptop muziek af te spelen.

Woensdag 10 november: eigen keuze
Woensdag 8 december: winterse liedjes
INFO & AANMELDEN: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Coronamaatregelen WHOP
Enkele corona maatregelen zijn er nog. De QRcode wordt gecheckt. Niet onnnodig rond lopen. Ben je verkouden, moet je veel hoesten, heb je koorts, dan blijf thuis. Er zullen ook flesjes met ontsmettingsgel staan om je handen te wassen.
Het is fijn als er geluisterd wordt naar de zanger/muzikant, zo min mogelijk geroezemoes tijdens de optredens wordt gewaardeerd :)

 

 

Powered by iCagenda

ADRES

Kim's Kroeg
Piusplein 61
5038 WP Tilburg
013-8228414
welkom@kimskroeg.nl

 

Kim's kroeg op de kaart

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. SITUATIE CORONA:


Ma: gesloten
Di: gesloten
Woe: gesloten
Do: 12.00 - 20.00 uur
Vrij:12.00 - 20.00 uur
Za: 12.00 - 20.00 uur
Zo: 12.00 - 20.00 uur   
   
SOCIAL MEDIA

Kim's kroeg op FACEBOOK
 

Blijf op de hoogte via onze NIEUWSBRIEF

 
Deel deze website: