'HUISREGELS' IVM CORONA

Het gaat op dit moment allemaal wat anders dan 'normaal' gezien de huidige situatie rondom het coronavirus. Graag vragen we je aandacht voor het volgende: 

Binnen zitten
Meld je bij de kroeg zelf, als er plek is kun je direct terecht. Of reserveer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tijdens openingstijden via 013 - 822 84 14. 

Buiten zitten (terras/tuin)
Reserveren niet nodig, maar vol = vol. Bij de ingang van onze kroeg staat een bloemenvaas, als deze leeg is, is er geen plek meer in de tuin. Staan er bloemen in de vaas: dan is er nog plek!

Bij binnenkomst
Bij de voordeur is er een gesprek om te checken of je gezond bent (triage). Is er niemand op dat moment: bel dan even aan. 

Zitplaatsen
Er zijn alleen zitplaatsen toegestaan. We hebben de tafels zo gerangschikt dat jullie op veilige afstand zitten. Niet uit hetzelfde huishouden: maximaal 2 personen aan 1 tafel. Wél uit hetzelfde huishouden: maximaal 4 personen aan 1 tafel. Huisdieren zijn niet toegestaan. 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Het gezelligste huiskamercafé van Tilburg! Met heel veel live muziek, hapje eten op de donderdag, dansavonden, Kim's kroegkwis, Klassiek café en meer! We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt en daar doen we ons best voor. In onze kroeg hangt een gemoedelijke sfeer, de inrichting is er eentje met een franje ‘thuis’ en er wacht een grote glimlach op je van eigenaresse Kim en het overige personeel.

Wat veel mensen niet weten, is dat onze kroeg ook een fantastische binnentuin heeft. Een fijne plek waar je met een heerlijk drankje onder de bomen kunt ontsnappen aan de drukte van de stad. In de zomer zijn er zomeravondconcertjes, oftewel de woensdagavond ‘Tuingeluiden’.

Onze agenda vind je behalve op deze website ook op onze Facebookpagina. Wil je alles gewoon in je mailbox? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Meer info? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Interesse om op te treden in Kim’s kroeg? Stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag tot ziens!

Schermafbeelding 2020 01 28 om 14.18.39

 

ADRES

Kim's Kroeg
Piusplein 61
5038 WP Tilburg
013-8228414
welkom@kimskroeg.nl


Interesse om op te treden in Kim's kroeg: kimskroegbands@gmail.com 

Kim's kroeg op de kaart

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. SITUATIE CORONA:


Woensdag t/m zondag geopend van 12.00 - 22.00 uur.   
   
SOCIAL MEDIA

Kim's kroeg op FACEBOOK
 

Blijf op de hoogte via onze NIEUWSBRIEF

 
Deel deze website: