Het gezelligste huiskamercafé van Tilburg! Met heel veel live muziek, hapje eten op de donderdag, dansavonden, Kim's kroegkwis, Klassiek café en meer! We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt en daar doen we ons best voor. In onze kroeg hangt een gemoedelijke sfeer, de inrichting is er eentje met een franje ‘thuis’ en er wacht een grote glimlach op je van eigenaresse Kim en het overige personeel.

Wat veel mensen niet weten, is dat onze kroeg ook een fantastische binnentuin heeft. Een fijne plek waar je met een heerlijk drankje onder de bomen kunt ontsnappen aan de drukte van de stad. In de zomer zijn er zomeravondconcertjes, oftewel de woensdagavond ‘Tuingeluiden’.

Onze agenda vind je behalve op deze website ook op onze Facebookpagina. Wil je alles gewoon in je mailbox? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Meer info? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Interesse om op te treden in Kim’s kroeg? Stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag tot ziens!

Schermafbeelding 2020 01 28 om 14.18.39

 

ADRES

Kim's Kroeg
Piusplein 61
5038 WP Tilburg
013-8228414
welkom@kimskroeg.nl

 

Kim's kroeg op de kaart

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. SITUATIE CORONA:


Ma: gesloten
Di: gesloten
Woe: gesloten
Do: 12.00 - 20.00 uur
Vrij:12.00 - 20.00 uur
Za: 12.00 - 20.00 uur
Zo: 12.00 - 20.00 uur   
   
SOCIAL MEDIA

Kim's kroeg op FACEBOOK
 

Blijf op de hoogte via onze NIEUWSBRIEF

 
Deel deze website: