Over Kim’s kroeg

Kim’s kroeg is een gezellig huiskamercafé met een sfeervolle binnentuin in het centrum van Tilburg. Er hangt een gemoedelijke sfeer, de inrichting van de kroeg heeft een flinke dot franje en er wacht een grote glimlach op je van eigenaresse Kim en het overige personeel. We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt en daar doen we ons best voor! 


Ons Team
De naam van de kroeg is natuurlijk geen toeval. Want inderdaad: Kim Konings, ‘onze Kim’ is de eigenaresse en gastvrouw van de kroeg. De grote glimlach is haar handelsmerk, maar zeker ook haar oprechte aandacht voor de gasten van de kroeg. Ze wil dat iedereen het naar de zin heeft. Naast Kim, is er ook een geweldig fijn team met dezelfde grote glimlach & gastvrijheid! Kortom: wees welkom, we ontvangen je graag!


Kroeg & terras
De kroeg noemen we ook wel ‘onze huiskamer’. Als je er binnenstapt, begrijp je waarschijnlijk wat we bedoelen. Voor de een ademt de kroeg een vleugje nostalgie van weleer in (ja, we hebben zeker een voorliefde voor jaren ’60-’70), de ander zal het vooral opvallen dat het laagdrempelig gezellig is. Komt het door de lekkere stoelen met pluche op ons huiskamerpodium, de Perzische tapijten op onze houten vloer (we weten niet zéker of alles echt is overigens), de schemerlampjes met franjes of ons servies met de blommekes en het gouden randje? We zijn er zelf niet zeker van. Wat we vooral horen is dat mensen zich thuis voelen. En dat thuisgevoel zit zeker ook in de gasten zelf, dat nemen jullie een beetje mee naar onze kroeg. Hoe fijn is dat!


Binnentuin
Wat sommige mensen misschien niet weten, is dat onze kroeg ook een fantastische binnentuin heeft. Een fijne plek waar je met een heerlijk drankje onder de bomen kunt ontsnappen aan de drukte van de stad. In de zomer zijn er zomeravondconcertjes, oftewel de woensdagavond ‘Tuingeluiden’. Dit zijn vaak hele gezellige avonden met een hele bijzondere sfeer. Onze ‘verborgen parel’ werd ook ontdekt door In de buurt Tilburg!


Locatie voor een besloten feest / bijeenkomst
We stellen onze locatie ook beschikbaar voor een besloten feest, bruiloft, personeelsborrel en inmiddels ook voor uitvaarten. Doordat er in onze kroeg een fijne, persoonlijke sfeer hangt en we graag met je meedenken in jouw wensen, kunnen we samen iets moois neerzetten waar je met een goed gevoel op terug kunt kijken. Neem vrijblijvend contact op, dan nemen we de mogelijkheden met je door. 

Agenda

zondag14april16:0016:00 BlueSoxBlueSox: een lekkere pot frisse blues!

dinsdag16april20:0020:00 Doctor MillarIerse singer-songwriter uit Dublin!

woensdag17april20:0020:00 Binnengeluiden: RAUWSLINGERImprovisaties en invloeden uit klassiek, folk, jazz, balkan, punk

vrijdag19april21:0021:00 ZennaNiet alledaagse, sfeervolle dreampopcovers, hier en daar met een funky twist.

zaterdag20april20:3020:30 Dansen met DB!De DJ’s van DB trakteren weer op de fijnste dansplaatjes!

zondag21april16:0016:00 NighthawkRock & Blues!

woensdag24april20:0020:00 Kim’s kroegkwisSuperspannende kwis voor teams van max. 5 personen – aanmelden s.v.p.

vrijdag26april20:3020:30 Koningsnacht met André, Joop en RobKoningsnacht met André, Joop en Rob

zaterdag27april20:3020:30 Kings Day SpecialClassic Rock & Soul

zondag28april16:0016:00 Dee’s HoneytonesEen lekker swingend fifties-optreden!